torstai 18. helmikuuta 2016

Tunteiden mukaisesta työntekotavasta

Tunteet kertovat esim. sen, milloin astuu jalallaan linttaan tai muuten huonosti ja milloin taas askel on hyvällä tavalla. Vastaavsti työntekotavoista tunteet kertovat, ovatko ne kultakin kohdaltaan omalle keholle, vireelle, motiivaatiolle, täydelle ymmärrykselle ja mieltymyksille (itselle hyvin sopivat jutut, joita juuri nyt jaksaisi paljon) sopivat.
Ajattelukurssini lopun ohje tunteiden ja ajattelun suhteesta kertoo, että tunteet merkitsevät asiat tärkeiksi ja ajattelun tehtävänä on selvittää, miksi ja miltä kannoilta ne siis ovat tärkeitä. Jos siis ymmärtää maailmaa ja elämää niin, että tavoittelee hyviä elinoloja maailmassa, niin hyvällä ymmärryksellä työtä voisi ohjailla tunnepainotusten mukaan. Ainakin jos opettelee tuon taidon kunnollisessa muodossaan: tehdään olennaisuuksia, hyvillä tavoilla. http://pikakoulu.blogspot.fi ja http://quickerlearning.blogspot.fi
Blogini http://workandfreetime.blogspot.fi ja siihen linkitetyn e-kirjani käsitys tunteidenmukaisen vapaa-ajan työtrehoa kohottavasta vaikutuksesta tarjoaisi samalla näkemyksen tunteidenmukaisten sivuolkujen hyödyllisyydestä työn kannalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti